rcub-media.pngРЦУБ Медиа портал

РЦУБ Медиа портал је мултимедијални сервис који омогућава постављање видео и аудио материјала од значаја за академску заједницу Србије. Поред тога, путем РЦУБ Медиа портала могу се уживо емитовати (live streaming) снимци догађаја за шири круг корисника АМРЕС корисника, а може се реализовати и њихово архивирање за касније гледање (video-on-demand).

РЦУБ Медиа портал, као мултимедијални сервис научно-истраживачког и едукативног карактера, јавно је доступан у смислу могућности прегледавања целокупног садржаја. Сервис је намењен живом преносу и архивирању гостујућих предавања, семинара, конференција и сличних скупова које организују институције – чланице Универзитета у Београду, али и други АМРЕС корисници. АМРЕС на овај начин жели да ова дешавања у академској заједници буду доступна и АМРЕС крајњим корисницима у удаљеним градовима и да на тај начин унапреди коришћење АМРЕС услуга у образовном и научно-истраживачком раду.

Уколико сте заинтересовани за догађај у оквиру академске заједнице који се уживо емитује, позивамо вас да га пратите путем РЦУБ Медиа портала, а сви претходно снимани догађаји су вам стално доступни.